Horecacommissie

Uit Waskuupedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De carnavalsvereniging d'Olde Waskupen kent verschillende commissies.
De horecacommissie heeft tot taak:
Het verzorgen van de operationele en financiële zaken t.b.v. van de "natte" horeca zoals;
a. Het in- en verkopen van alle drank -en etenswaren ten behoeve van evenementen die door de vereniging worden georganiseerd, met name de jaarlijkse pronkzittingen en waar hun inzet wordt gevraagd.
b. Het verkopen van consumptiemunten ten behoeve van de aanschaf van drank - en etenswaren.
c. Het inrichten, verzorgen en bedienen van uitgifteloketten t.b.v. munten, drank- en etenswaren.
d. Het verzorgen van een kloppende administratie en kassa.
e. Het regelen van een correcte en controleerbare financiële afhandeling.
f. Het regelen van medewerkers, personeel en vrijwilligers.


Het bestuur bepaalt in overleg met de horecacommissie de prijs van de consumptiemunt.
De horecacommissie ondersteund op de receptie op vrijdagavond, voorafgaand aan het Carnaval, ten Azora, de Raad van XI met de organisatie ondersteunen.